20 Mayıs 2013 Pazartesi

Pes 2013 Türkiye Ligleri Yaması

PES 2013'ün Türkiye ligi yaması çıkmıştır. Bu sefer BYHOPESF  tarafından oluşturulan Türkiye ligi yaması ile oyun oldukça keyifli bir hale geliyor.

İster süper lig takımı isterseniz ptt 1. ligden takım seçebilirsiniz. Ne demek istediğimi yamayı indirip kurduktan sonra anlayacaksınız.

Pes 2013 Süper Lig Yaması Artılar

+Spor Toto Süper Lig takımlarının oyuncuları %95 tamamlanmıştır.
+Oyuncuların yaşları ve boyları %95 tamamlanmıştır.
+Formalar takıma göre tasarlanmıştır.
+Takım ID leri 5. Hafta sıralamasına göre yapılmıştır.(5 büyük hariç).
+Pes 2013 oyun içi tüm TÜM LİGLERİN logoları tamamlanmıştır.
+TÜM TAKIMLARIN logoları tamamlanmıştır.






Pes 13 Süper Lig Yaması Kurulum: Türkiye ligi yamasını kurmak çok basittir Belgelerimdeki KONAMI dosyasının üzerine kopyalayın çıkan değiştirme sorusuna evet deyin!

Pes 2013 süper lig yaması buraya>>  C:\Users\XXX\Documents\KONAMI

Rar Şifresi İsterse Şifre : wetry32

Önemli Not


Arkadaşlar yamayı kurarken işaretlidiğiniz yere exe dosyasını çıkartıyor. Çıkarttığı exe dosyasından oyunu çalıştırdığınız zaman sorun düzelecektir. Oyununuzu türkçe olarak oynamaya başlayabilirsiniz

NASIL İNDİRİLİR

Öncelikle karşımıza ilk çıkan sayfadaki premium yazan yerin sağ tarafındaki gri renkte olan normal indirme butonuna tıklıyoruz. Tıklayınca turbobit bize saçma salak bir reklam sayfası açacak o sayfayı kapatıyoruz onunla işimiz yok. Tıkladıktan sonra bir 10 dakika felan sayar muhtemelen. Sayımdan sonra karşımıza cıkan sayfada captcha yani içinde rakamlar olan bir resim ve yanında bir kutu olacak oraya resmin içindeki rakam ve harfleri metin kutusuna giriyoruz ve yanındaki butona tıklıyoruz. İşlemden sonra başka bir sayfa açılacak ve 1 dakika felan geriye sayım olacak. Sayımdan sonra sayımın yapıldığı yerde indirme linki çıkacak ona tıklamak indirme için yeterli olacaktır.   
                                                                                                     

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder